Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Ankara Yangın Bapsı iletilmek isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile müteallik tasa ettikleri tüm mevzular hakkında marifet sahibi olabilirler.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu gidişat hırsızlık vakalarının önlenmesini esenlar.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri bayağıdaki şekilde sıralanabilir:

Geniş olmalıdır: Ivedi çıkış bapları, takkadak lüks insanoğlunun aculca çıkış yapabilmesi kucakin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve zorlamasız olması medlulına hasılat.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması binalabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın anında insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya doğru ve kolay açılabilen yapıya sahiptir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bir konstrüksiyonda kullanılan ortak merdivenlerden yangın ve öbür ivedi durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri sair kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir strüktürdadır.

Kapının bedii dokuması ve dilek edilen aksesuarların yararlanmaı ederı direkt olarak etkilemektedir.

Yangın Kapısı  ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı çoğu kez 60 dakika, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı hoşgörülülik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının rahatliğinden azca olmamalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Gereç: Yangın baplarında genellikle çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

Report this wiki page